Списък преподаватели

НАЧАЛЕН ЕТАП
# Име Фамилия позиция е-поща
1  Н. Рахманова Начален учител Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
2  Х. Касимова Начален учител Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
3  Н. Гайтанова Начален учител Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
4  Ф. Демиран Начален учител Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
5  В. Йорданова Начален учител Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
6  С. Османова Начален учител Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
7  М. Махмудова Начален учител ЧЕ Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
8  Ж. Ахмедова Ресурсен учител Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
9  М. Гайтанова Медицинска сестра Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
ПРОГИМНАЗИАЛЕН И ГИМНАЗИАЛЕН ЕТАП
# Име Фамилия позиция е-поща
10. Г. Солакова Учител по Български език и литература Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
11. И. Керчев Учител по Български език и литература Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
12. М. Керчева Учител по Български език и литература Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
13. С. Азисова Учител по Английски език и по Руски език Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
14. С. Яхова Учител по Френски език Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
15. Б. Сейдолски Учител по Информатика и Математика Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
16. С. Сейдолски Ръководител ИКТ Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
17. Ф. Якубова Учител по Математика и Физика Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
18. Ю.Яшарова Учител по Математика Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
19. Г. Мехмедова Учител по Химия и Биология Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
20. С.Чакър Учител по Биология Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
21. Р. Ремзиева Учител по География Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  21a. Я. Асенова Учител по География Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
22. М. Ахмедов Учител по Труд и техника и Физкултура и спорт Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
23. З. Сеферов Учител по Майчин език Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
24. Т.Солаков  Учител по БД и Автотранспорт
25.  Възпитател
26. Н. Мустафова Възпитател Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
27. С. Чакърова - Ахмед Възпитател Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 27a. Възпитател
28. Възпитател
29. Възпитател
30. Възпитател
31.  М. Камбешев Педагогически съветник Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
32.  И. Тодорова Възпитател Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Контакти

СУ ''Хр. Ботев'' България
гр.Глоджево
ул. Д.Благоев 38
тел./факс 0879852595

поща: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Популярни теми

Последни новини

Фото галерия

Our website is protected by DMC Firewall!